Občina Vodice
Kopitarjev trg 1
1217 Vodice

Opozorilna akcija za takojšnji pričetek izgradnje obvoznice Vodice in spretnostni poligon za učence

488
Termini
19.09.2019 ob 16.30
Vabimo vas na opozorilno akcijo občanov za takojšnji pričetek izgradnje obvoznice Vodice, ki bo v četrtek, 19.9.2019, ob 16.30 uri. Približno 15 minut prej se bomo zbrali pred kulturnim domom Vodice na Kopitarjevem trgu v Vodicah in s protestnih shodom ob Kamniški cesti pristojne državne institucije opozorili na nujnost izgradnje obvoznice Vodice do leta 2020. Parkiranje bo mogoče na parkirišču ob Osnovni šoli Vodice (Ob šoli 2) in na parkirišču pri pokopališču v Vodicah (Škofjeloška cesta 13). Dodatne informacije so dostopne v vabilu in informaciji za javnost.

Udeleženci javnega shoda so dolžni uporabljati hodnike za pešce (pločnike) v skladu s cestno prometnimi predpisi ter ves čas zagotavljati svojo varnosti in varnost vseh ostalih udeležencev v prometu.

Po shodu se ob 17.30 dobimo na šolskem igrišču, kjer bo zaključek protesta in se bodo najmlajši pomerili na spretnostnem poligonu, ki ga bo izvedla Osnovna šola Vodice v okviru Evropskega tedna mobilnosti.

Vabljeni bodo tudi predsednik Vlade ter predstavniki pristojnih ministrstev, Družbe RS za infrastrukturo, Družbe za avtoceste RS, Agencije RS za okolje, Agencije za varnost prometa in Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Vodice.
Vabljeni v čim večjem številu!

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?